Skip to main content

Vallun Valintakoepisteet-palvelu

Mistä näen valintakokeesta saamani pisteet?

Jos osallistut Vallu-valintakoepalvelulla järjestettävään valintakokeeseen, voit tarkastella valintakokeessa antamiasi koevastauksia ja saamiasi pisteitä Valintakoepisteet-palvelussa. Valintakoepisteet -palvelu aukeaa 4.7.2024 klo 12. Palvelu on auki 31.12.2024 saakka.

  1. Mene sivulle https://tulokset.korkeakouluun.fi. Linkki aktivoituu heinäkuussa.
  2. Kirjaudu sisään käyttäen Suomi.fi-palvelun vahvaa tunnistautumista.

Kirjautuminen ilman vahvaa tunnistautumista

Jos sinulla ei ole käytössä Suomi.fi -palvelun vahvaa tunnistautumistapaa, pääset kirjautumaan palveluun yhteishaussa jättämäsi hakemuksen kautta:

  1. Kun jätit hakemuksen, sait Opintopolusta (osoitteesta noreply@opintopolku.fi) vahvistusviestin otsikolla ”Opintopolku: hakemuksesi on vastaanotettu”. Etsi viesti sähköpostistasi. Varmista, että etsit viestiä siitä sähköpostipalvelusta, jonka sähköpostiosoitteen ilmoitit hakemuksellasi.
  2. Viestissä on linkki hakemuksellesi. Linkki on voimassa 14 vrk. Voit tilata itsellesi uuden linkin klikkaamalla vanhentunutta linkkiä. Klikkaa avautuneelta sivulta kohtaa ”Tilaa uusi hakemuslinkki sähköpostiisi” ja odota, että saat uuden linkin sähköpostiisi. Linkin saapumisessa voi mennä useampi tunti.
  3. Avaa hakemuksesi uuden linkin avulla.
  4. Etsi hakemukseltasi Valintakoepisteet -palvelun linkki. Linkki vie sinut Valintakoepisteet -palveluun.